akadálymentes verzió
 
Pataki Piroska
A Tiszavölgy Kalandtúra résztvevői 5x3 nap alatt (péntek, szombat, vasárnap) kerékpároznak végig Tiszabecstől Szegedig, vagyis a Tisza magyarországi szakaszán. Ez kb. napi 60 km-t jelent, de észre sem veszed, mert gyönyörű a taj, csodásak a műemlékek, kedvesek a csapatot fogadó helybeliek, finomak a tájjellegű ételek, fantasztikus a társaság és minden megállóhelyen "bátorság próbát" kell kiállnod, vagy tudásodról, környezettudatosságodról számot adni. Ettől jobb programot, csapatépítő tréninget aligha találtok!
Nagyarban láttuk a Petőfi-fát, a Nagyari Galériát, a Tájházat, a református templomot a reneszánsz freskókkal, a templom kertben az ablakos, verses fejfákat, a körtornácos Kende-kastélyt, a Luby-kúriát és a Luby-kastélyt. Megtapasztaltuk a nagyariak fantasztikus vendégszeretetét, polgármester asszony lelkesedését és megkóstolhattuk a nagyariak babgulyását. Feledhetetlen élményeket szereztünk Nagyarban. Meggyőztek bennünket arról, hogy a település tényleg "Szatmár Kincses Szigete". Egészen bizonyos, hogy visszatérünk.
A kalandtúra 1. napján a következő pihenőhely Szatmárcseke volt. Fantasztikus volt a "vendégvárás" lekvár-főzéssel, mangalica zsíros kenyérrel, pezsgős pogácsával.
 
Gál Tiborné
Tetszett: mindkét kötélpálya. A komposzt készítésével való feladatok. az adott településen kapott feladatok és látnivalói. Pl: kecskefejés, kaszálás stb. A vízi programok, a vízi kötélpálya nálam mindig nyerő. A navigációs feladat tényleg tanulságos. A szalmadíszek nagyon jók voltak. A kerékgurigatás és a zsákba-futás visszahozta a gyerekkori emlékeket. Az ellátás és a programszervezés csillagos ötös.
 
Molnár Róbert
Csodálatos volt, le vagyunk nyűgözve... Mind a tájtól, mind a szervezéstől, mind a programoktól, de mondhatnám az ellátást, a mindenre odafigyelő kedvességet, azt esti tábortüzezést, a kecskefejést, a ladikozást, a kötélpályát... Tökéletes volt. KÖSZÖNJÜK!
 
Tompa Levente
Felejthetetlen élmény volt, most is fáj a szívem, hogy haza kellett jönni arról a gyönyörű tájról! A szervezésnek egy óriási piros pont! Nagyon köszönjük még egyszer!
 
Joó Zsuzsanna
Még most sem térek magamhoz itt, Budapesten, hiszen a sok munka ellenére annyira elvarázsol a táj és az ott élő emberek, akárhányszor járok is arrafelé.
 
Nagy Angi
Túráztunk. Köszönjük Tiszavölgy Kalandtúra, egy élmény volt! :)
 
Szabó Irénke
Köszönjük szépen, hogy ott lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönet Pálnak.
 
Csatári Julianna
Köszönjük a csodálatos és izgalmas kalandtúrát a Hidvégi-Üstös házaspárnak, a segítőknek, a kísérőknek, a támogatóknak, a résztvevőknek!
 
Némethné Kele Anikó
Nagyon szépen köszönjük ezt a felejthetetlen Kalandot! Boldog vagyok, hogy ilyen csodálatos emberekkel, csodás helyen ilyen kalandban volt részem! Nemkapunkki csapata :)
 
Zöld Kerék
Kerekek, kenuk, kalandok. Életünk egyik legnagyobb kalandja.
Drótos Mihály
Mondják csak meg, honnan jönnek?
Nagyarba mit lődörögnek?
Osztán hová valósiak?
Rosszba járnak? Lesz nemulass!
Én vagyok a falu csősze,
erdők-mezők kerülője,
birodalmam a vetemény,
a határban minden termény.
Köszönjük a csodálatos hétvégét! :)
 
Balatonné Horváth Krisztina
Nagyon klassznak tűnik, alig várom, hogy mehessek a kis csapatommal!
 
Priscsák Margó
Nagyszerűnek ígérkezik, július végén ott leszek! Gratulálok a szervezőknek, résztvevőknek!
 
Szabó Gábor
Köszönjük, hogy köztetek lehetünk ezen a csodás hétvégén!
 
Tóth Enikő
Megfogyva bár, de törve nem! A végére 4-en maradtunk. Köszönjük! Fantasztikus volt! :)
 
Takács Miklós
Kiválóan meg volt szervezve, profi munka, köszönjük a felejthetetlen élményt.
 
Törő Gábor
Nagyon jól sikerült mászó utat állítottak össze a szervezők a Megyer-hegyi Tengerszemnél. Félelmetes volt, de mégis leküzdhető és biztonságos. Senki sem esett vízbe!
 
Bódi Zoltán
Adrenalinbomba! Közhelyet fogok írni: micsoda fantasztikus helyek vannak hazánkban!!!
 
Nagy Etelka
Gratulálok minden résztvevőnek! Köszönet a szervezőknek! Remélem, jövőre veletek ugyanitt találkozunk!
 
Iván István
Nagyon jó szervezés volt. Köszönet a részvételért.
 
Kaibás Kata
Már most HIÁNYOZTOK! SZUPER VOLT! Miért telt el ilyen hamar ez a 3 nap :( ?
 
Kiss Heléna
Nagyon jó volt! Bár számomra a földúton meg a töltéseken nem telt olyan gyorsan az idő. :D
 
Ősz Erzsébet
Nagyon jó volt! Köszönjük a lehetőséget! :)
 
Panyor Krisztina
Hazaértem a Tiszavölgy Kalandtúra 2. hétvégéjéről! Fantasztikus élményekben volt részem!!  
Bejártam a Tisza völgyét Sárospataktól indulva Szabolcsig 3 nap alatt. Jártam többek között a Megyer hegyi Tengerszemnél, ahol izgalmas kötéltechnikai pálya várta a túrázókat, Karoson honfoglalás kori temetőt és ősmagyar lovas íjász bemutatót láttam. Megnéztem Tuzséron a Lónyai-kastélyt, Zsurkon a fatornyos templomot, kenyérlángost, kecskesajtot és mindenféle helyi finomságot kóstoltam, eveztem kenuval és csúsztam kötélen a szabolcsveresmarti tó fölött. Az utolsó nap is tartogatott sok látnivalót a paszabi szövőházat, Tiszabercelen az öreg halász varsáit, a szabolcsi földvárat. Lesz még 3 hétvége, ajánlom mindenkinek!
 
Csordásné Erzsébet
Szuperül kidőltünk, de szuper volt!
 
Reiterné Virág Andrea
Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük a lehetőséget!
 
Fodor Tamás
Köszönjük szépen Révleányvár nevében.
 
Lebbenszki Ditta
Kemény 220 km volt... de megérte :)
 
Lázár István
Köszönjük a videókat, a képeket és legfőképpen a túrát! Bízunk benne, hogy jövőre újra tekerhetünk! :)
 
Id. Kutasi József
A cseppben benne van a tenger
a tengerben benne van az Isten
Istenben benne van az ember
az emberben benne van minden (Ősi bölcselet)
Kedves Pali! Amit a sors reád mért, azt valósítsd meg. Kívánom, életutad példa legyen a jövendő nemzedékeknek.
 
Szűcs Éva
A lányom, Gazsó-Kaducsok Aletta és férje Gazsó Péter részt vettek a 2. túrán. (Ők értek elsőként célba, de sajnos a záró eredményhirdetésen már nem tudtak ott maradni.) Nagyon jól érezték magukat, nagyon sok kellemes élményben volt részük. Köszönet érte a lelkes szervező gárdának!!! :) További eredményes túráztatást kívánok! :)

Morauszki Ibolya
A túra egy remek ötlet tökéletes megvalósítása volt! Köszönöm, hogy részt vehettem! :)
 
Tordai-Vágó Ilona
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget és a sok élményt arra, hogy jobban megismerjük a Tiszát és egyben a saját teljesítőképességünket! :-)
 
Bajkó László
Köszönöm még egyszer. Olyan helyekre jutottam el, ahová saját túrázás alatt biztos, hogy nem. Köszönöm a szervezők áldozatos munkáját.
 
Szalay Dániel
Nagy-nagy köszönet a szervezőknek! Szuper volt a program!
 
Bökönyszegi Dóra
Több mint 220 km-t tekertem le 3 nap alatt! Mindenkinek ajánlom ezt a túrát, nem bánjátok meg! :-)
 
Miskolczi János
Mindent köszönünk, gratula a szervezőknek! Szuper volt!
 
Skultéty Katalin
Nagy taps az élményekért! Mindent köszönünk! És a következőn is ott leszünk!
 
Révész Beáta 
Mi is köszönjük! Nagyon jó kis hétvége volt, szuper szervezéssel! :)
 
Haragos Gyöngyvér
Nagyon köszönjük a csodás hétvéget es minden elismerés a szervezők fantasztikus munkájához! Szerintem benevezek a záró túrára es többen is velem tartanak majd, akik azóta vagy ismét kedvet kaptak a dologhoz! :)
 
Koselák Zoltán
Köszönjük! Megint egy szuper hétvégét hoztatok össze! Jó tudni, hogy ott voltunk, végigcsináltuk, és nagyon jól éreztük magunkat! :) Köszönjük Tiszavölgy Kalandtúra!!!
 
Széki Zsuzsanna
Köszönöm a csapatunk nevében is, hogy részt vehettünk a túrán és gratulálok a szervezőknek, minden szuper volt!
 
Orosz István
Kedves túratársaim! Nagyon jó volt a túra, köszönöm mindenkinek, akivel találkoztam.
De főképpen a szervezőknek, akik mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat.
 
Hegyesi Andrea
Nagyon jó volt a hétvégi túra, nagy köszönet érte a szervezőknek, sok-sok élménnyel gazdagodva térhettünk haza a hétvégéről :) Nagyon jó kezdeményezés ez a kalandtúra sorozat, örülök, hogy a részese lehettem! :)
 
Kirzsa Fruzsina
Csodaszép helyeken jártunk! Köszönjük a szervezőknek!

Bodor Tímea
Nagyon jó volt, élveztem! :D
 
Seres Márta
Nagyon jó volt. :) Köszönjük. ;)
 
Molnár Andrea
Gratulálok a szervezésért! Szuper hétvége volt! A Tiszavirágok csapata nevében köszönünk mindent! Sok sikert kívánunk a még előttetek álló két hétvégéhez is! :)

Kobrehel László
Jól szervezett hétvégi kaland volt. Köszönet a szervezőknek.
 
Joóné Kovács Eleonóra
Kedves Pál! Köszönöm a lehetőséget, az élményeket, a szemléletet, a jó példát - mind hasznomra vált. Munkádhoz kívánok sok kitartást, segítő támogatást és jó egészséget!
 
Balatonné Horváth Krisztina
Nagyon köszönöm! Szuper volt!
 
Horváth Tibor
Istenien éreztük magunkat, nagyon jók voltatok. :-)
 
Sepsiné Hutter Ilona
Köszönöm az elmúlt hétvégét. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Remélem, lesz lehetőségem a következő szakaszon is élvezni a profi szervezést.

Lázár István
A nyár legjobb programja: Tiszavölgy Kalandtúra! Like, like, like!!!

Bíró Ildikó
Köszönjük, hogy részese lehettünk ennek a kalandnak! :) Az biztos, hogy emlékezetes 3 nap volt és a csapat nevében mondom, hogy szuperül éreztük magunkat! :) Hajdúsági Titánok
 
Kertész Péter
Fantasztikus szervezés, lebonyolítás! Hatalmas élményekben gazdag hétvégét töltöttünk együtt! Köszönjük nektek! Remélem az 5-diken is ott leszünk. Üdv a Pásztói Szimpatikusok-Mátrai Bendegúz group :-))
 
Tomasovszki Tamás
Tegnap véget ért a Tiszavölgy kalandtúra 4. állomása. Ez az ingyenes rendezvény nagyon jó mókának bizonyult. A korosztály nagyon széles volt a 4 éves kislánytól a 70 éves idős párig mindenkit meg lehetett találni. A túra folyamán több települést érintetünk, illetve ismertük meg annak történelmét. Pl. egy 260 éves iskolába is betekintésre tettünk szert. A kulturálódás mellett a szervezők mókás feladatokkal vártak bennünket, melyeket pecsét ellenében teljesítenünk kellett. A folyamatos kerekezés, kulturálódás, feladatok teljesítése mellett azért ebben a nagy melegben strandolásokkal lazíthattuk megfáradt izmainkat. Kisebb hiányosságok voltak ugyan, de ezek azért elfogadható kategóriába tartoztak. Bár a vonatokhoz való eljutásba segíthetek volna egy picit, de hát ez már csak egy apróság volt. (Igaz hogy eltévedtünk, és feleslegesen tettünk meg 16km-t, hogy elérjük a vonatot. De na! Ez a mi hibánk volt. De legalább összeverődtünk egy csoporttal, meg milyen fílinges már a Lidl parkolójában étkezni egy csoport bringással vonatindulás előtt.) Összeségében mindenkinek ajánlom az 5. állomást, mely nemsokára veszi kezdetét. Addig is VIVÁT!!! :D (majd megértitek)
 
Márk Olasz
 
Egy végig mosolygós, kalandos és felejthetetlen hétvégét köszönhetünk nektek! Nagyon jó volt! Hihetetlen munka van mögötte, amit köszönünk nektek! Remélem az utolsón is ott leszünk!!! Üdv! Mindszenti Hetek legfiatalabb tagja :D
 
Honti László
Kedves Szervezők! Rendesen megfertőztetek minket ezzel a túrával. Életünk eddigi legnagyobb kalandja volt! Nem terveztük a folytatást, de vasárnap este óta folyamatosan a folytatáson gondolkozok, hiszen szolnokiak vagyunk, logisztikai szempontból vétek lenne kihagyni a következő túrát, nem is beszélve a kitűnő szervezésről és a minden órában kapott élménytől! Nem mellékesen a lányaim is azt mondták, hogy nagyon jól érezték magukat, annak ellenére, hogy fárasztó volt!
 
Cseri Kornél
Nézd, a Tisza Völgyben a fák is zöldelve üdvözlik a kalandtúra kezdetét s azt, hogy jöttél te is a nyomunkba szegődött ihletért! Nagyszerű móka volt!
 
Fista Csilla
Köszönjük ezt a fantasztikus, és felejthetetlen hétvégét, nagyon jól éreztük magunkat. Üdv, Újlőrincfalvai Betyárok.
 
Molnár Krisztina
Fantasztikus élmény, nagyszerű szervezés...LIKE! :)
 
Balatonné Horváth Krisztina
Tuti jó volt! Imádom!!!
 
Sepsiné Hutter Ilona
Hasonlóan az előző szakaszhoz ez is nagyon jól sikerült. Gratulálok a csapatnak. Szuper szervezésben, érdekes programokon vettünk részt. Sajnálom, hogy az utolsó szakaszra nem tudok elmenni! Minél többen menjetek el, ha tudtok! Csak reménykedni tudok, hogy valamikor lesz még lehetőségem. Biztatom a szervezőket, a program továbbvitelére - a nehézségek ellenére -, hogy sok-sok emberben tudatosuljon a kezdeményezés lényege! Még egyszer köszönöm a csodálatos két hétvégét!

Györéné Csengeri Katalin
Kedves Tiszavölgy Kalandtúra szervező csapat! Ezúton is szeretném megköszönni azt a felejthetetlen hétvégét, amit tőletek kaptam! Köszönjük a rengeteg fáradozást, szervezést!
 
Sebők Zoltán
Gratulálunk a páratlan ötlethez és a remek lebonyolításhoz! Köszönjük mindenkinek! Metál Szamár Team, Szeged
 
Rekötye Tamás
Nagyon jó volt és nagyon élveztük! :) Várjuk a következőt, legyen az 1 napos vagy 1 hónapos! :-D
 
Lévai Gyöngyi
Szuper volt, élveztük minden percét! Köszönet a profi szervezésért és lebonyolításért.
 
Kántor Ria
Köszönet mindenért és sok sikert a további szervezéshez. Végre valami értelmes program, ami gyermekeink számára is tanulságos lehet.
 
Sára Hamar
A Copfos Csigák köszönik nagyon jól érezték magukat. :-D Szuper szervezés, iszonyat jó társaság! Hatalmas élmény volt! :-D
 
Sárik Adrienn
Tényleg nagyon jó volt… köszönünk mindent... :) ... sáláláláááá :P
 
Babarczi Mónika
Az Agymenők csapat nevében szeretném megköszönni a szervező brigádnak ezt a csodás 3 napot! Hatalmas munka lehetett ezt így kitalálni és megszervezni! Le a kalappal előttetek! Csak szuperlatívuszokban tudunk ezekről a napokról beszélni, olyan mintha legalább 3 hét élményeit sűrítettük volna össze. Kihagyhatatlan volt és bízzunk a folytatásban!!! Mi ott leszünk!!! :D
 
Nagy Etelka
Mi is köszönünk mindent! Kívánjuk, hogy jövőre is találkozzunk! Nagyon jó kezdeményezés! Sok sikert a jövő évi pályázathoz!!!
 
Györéné Csengeri Katalin
Hihetetlen, fantasztikus erő, összefogás, szervezés, amit egész nyár alatt véghezvittetek! Két hétvégén részt vehettem. Az utolsón családostul! Hatalmas élmény volt! Köszönet érte a szervezőknek! :)
 
Honti László
A jó szervezéshez megfelelő tapasztalat, türelem, csapatmunka, kreativitás, rugalmasság, humor és iszonyat jó problémamegoldó képesség kell!!! GRATULÁLUNK ehhez, mind megvan Nektek, ilyet még sehol nem láttam!!!!!!!!!
 
Harászi Enikő
Hódmezővásárhelynél véget ért a Tiszavölgy Kalandtúra 5. befejező szakasza. Csapatunkkal ismét részt vettünk a programokban bővelkedő eseményen. Látogatást tettünk a szolnoki Repülő Múzeumban, jártunk Rákóczifalván a Maci Múzeumban, és nem utolsó sorban megnéztük Ópusztaszeren a Feszty körképet. Köszönjük a szervezőknek ezt a nagyszerű élményt, ahol nem pusztán megismertük a Tisza völgyét és élvezhettük lakóinak vendégszeretetét, hanem életre szóló barátságok is köttetek.
 
Takács Dániel
Ezúton is köszönjük a rengeteg munkát. amivel megszerveztétek, hogy ennyi élmény beleférjen egy hétvégébe és köszönjük, hogy veletek lehettünk ezen a néhány napon, fantasztikus kaland volt mindenkinek. Cserkei Csirke Zsiráfok
 
Ábrahám Edit
Nagyon szépen köszönök mindent, nagyon jól éreztem magam (és a Szegedi "Agymenők csapata" is!)!!! Főleg nagy áldás volt nekem munkanélküliként. Megyünk legközelebb is!

Ádász Mariann
Nagyon köszönjük az élményt, a szervezést, minden kilométert! A Tiszavirág csapat Szegedről :)
 
Bak Irén
Köszönünk mindent, szép volt, nagyon jól éreztük magunkat! Reméljük, lesz folytatása.

Hagyó Zsófia
Ezúton köszönjük szépen a Tiszavölgy Kalandtúra csapatának, hogy részt vehettünk a rendezvényeteken! Remélem, még sok hasonlóban lesz részünk! Üdvözlettel: KSK TEAM :)
 
Kádár Tímea
Mi is nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy kipróbálhattuk magunkat egy ilyen túrán! Szuper volt! Köszi mindent Varga Team!

Berkeszi Zsolt
Részemről a szerencse. Amúgy úgy gondolom, beképzeltség nélkül mondhatom, hogy egy szenzációs CSAPAT-ot alkottunk. Persze a legnagyobb érdem Palit illeti, aki hitt a Kalandtúra sikerében. Megálmodta, megszervezte, elhitette velünk, hogy kivitelezhető és végig is csináltatta velünk a Kalandtúrát. Ismerek néhány (jó értelemben vett) megszállott embert, de az amire Ő képes az (pestiesen mondva) "nem semmi". Büszkeséggel tölt el, hogy személyesen is ismerhetem. Bár lenne belőle még jó néhány hasonló ember a Kárpát-medencében ... Akkor talán nem itt tartanánk.

Semperger Ágnes
Köszönöm, hogy ilyen szuper túrasorozatot rendeztél. Sajnálom, hogy az előzőeken nem tudtam menni. Ennyi fantasztikus élményt, ilyen rövid idő alatt. Köszönöm még egyszer a lehetőséget.
 
Nagy Erika
Gratulálok minden szervezőnek! Azt hiszem, ez egy életre szóló élmény volt!
 
Zimmermann Gyula
Nagyon jól sikerült túra volt, még ha voltak is kisebb döccenők. Szerintem rendszeresen meg kellene szervezni más tájegységeken is. Köszönet a szervezőknek, kiemelten Hídvégi Üstös Pálnak!
 
Sepsiné Hutter Ilona
Nagyon sajnálom, hogy későn tudtam,-tuk meg, hogy ez az esemény zajlik. Ezért maradtunk le az 1. és 2. hétvégéről. Az is csodás volt a képeket nézegetve, ismerve részben a környéket és a szervező gárdát. Csak további gratuláció NEKIK!!! Előre a megkezdett úton!