akadálymentes verzió
 

JELENTKEZÉSI LAP

A jelentkezési lap kitöltése előtt mindenképpen olvasd el a "Jelentkezés Feltételei" és a "Szabályzat" menüpont alatt lévő információkat. A jelentkezési lapot kitöltheted egyszerűen a neten (minden rubrikát ki kell tölteni: név, cím, elérhetőség, kor, póló méret, mert a jelenkezés csak úgy érvényes) az alábbi kitöltőprogram segítségével, vagy letöltheted az alábbi linkre kattintva:


Letölthető jelentkezési lap

Letölthető szülői beleegyező nyilatkozat

A kinyomtatott jelentkezési lapot faxolhatod, postázhatod, vagy szkennelve is elküldheted mail címünkre. Az elérhetőségeink:
Postacím: Kalandakadémia Egyesület, 2601 Vác, Pf. 331.
Fax szám: 06 44/ 999 250
e-mail cím: tiszavolgykalandtura [bejgli] gmail.com

...vagy jelentkezhetsz on-line az alábbi űrlap kitöltésével (csak akkor érvényes, ha legalább egy sornál az elérhetőséget megadjátok):


Csapat információk:

Csapattagok:

NévCímKapcsolat (tel., e-mail)Kor (év)Póló
méret

Egyéb üzenet:

Az online jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével igazoljuk, hogy a Tiszavölgy Kalandtúra szabályzatát elolvastuk, az abban foglaltakat a magunk számára kötelező érvényűnek fogadjuk el. A kalandtúrán való részvételre egészségileg alkalmasnak tartjuk magunkat. Elfogadjuk, hogy az a csapattag, aki nem tud úszni vizes feladatban nem vehet részt. A programon saját felelősségre veszünk részt. Baleset esetén a szervezők felé kártérítési igénnyel nem élünk. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Biztonsági kód