akadálymentes verzió
 

A jelentkezés feltételei


·         Bármelyik kiválasztott hétvégére ingyenesen nevezhetsz. Az 5 rendezvény közül egyen vehetsz részt térítésmentesen.
·         Az ingyenes nevezés feltétele, hogy a lakcímed a Tiszavölgyben van, vagy bárhol Magyarországon kivéve a közép-magyarországi régiót (Pest megye és Budapest). A Pest megyéből és Budapestről érkező résztvevők 10.000 Ft/fő nevezési díjjal nevezhetnek. A nevezés díjat átutalással a Kalandakadémia Egyesület MKB Banknál vezetett számlaszámára 10300002-10460148-49020012 vagy rózsaszín postai csekken a 2601 Vác Pf. 330 postacímünkre kérjük a rendezvény előtt megküldeni.
·         A programon való részvételhez be kell töltsd a 11. életéved.
·         A csapatok résztvevőinek maximum fele lehet 18 év alatti.
·         Ha még nem vagy 18 éves a szüleidtől hozz igazolást, hogy elindulhatsz a kalandtúrán (ha nem együtt versenyzel velük).
·         Minden hétvégére térítésmentesen 350 fő nevezhet. Amennyiben a keret betelt további ingyenes jelentkezést nem tudunk elfogadni. Ezért érdemes minél előbb nevezni!
·         Olvasd el a szabályzatot!
·         A jelentkezési lapot pontosan töltsd ki és legkésőbb a program indulása előtt egy héttel küldd el a tiszavolgykalandtura [bejgli] gmail.com címre, a 06 44/ 999 250 fax számra vagy  a postacímünkre: Kalandakadémia Egyesület, 2601 Vác, Pf. 331. Nevezhetsz az internetes jelentkezési lappal is.
·         A nevezési lap kitöltésével igazolod, hogy a szabályzatot magadra nézve kötelezőnek elfogadod.
·         A rendezvényen kerékpárral kell haladni, így csak kerékpározni tudók vehetnek részt a programon.
·         A vizes feladatokban (pl. evezés, vizibicikli, úszás) nem vehet részt, aki nem tud úszni. A vizes programok helyett, ők más érdekes feladatokat kapnak.

Ha neveztél, készítsd fel a bringád a nagy kalandra és szerezz be egy kerékpáros sisakot, ha még nem lenne. Pakold fel a kemping felszerelésed (evőeszköz, műanyag tányér, hálózsák esetleg saját sátor) és várunk péntek reggel a rajtnál!
Ha kérdésed van, hívd az infó vonalainkat:
 
20/414-8462
20/9548-042
                                                    
vagy írj mail címünkre: tiszavolgykalandtura [bejgli] gmail.com