akadálymentes verzió
 

Útvonal és programleírás

Program: 
Péntek  
7.30 -9.30 Csapatok érkezése Szolnokra, regisztráció, logoval ellátott pólók és pohár átvétele a frissítésekhez. Itiner (pontos útvonal és feladatjegyzék, frissítőállomások helyszíne, az útvonalon, térkép) átvétele. Reggeli a rajtnál.
9.30 Ünnepélyes megnyitó, szabályok ismertetése
10.00 Rajt
10.00- A csapatok kerékpárral haladnak az útvonaltervnek megfelelően, a nap során feladat helyekett érintenek, ahol a sportos, helyi termékekkel kapcsolatos vagy fenntarthatósági feladatok várnak a résztvevőkre
A feladat helyszíneken frissítési lehetőség áll rendelkezésre: csapvíz vagy tea vagy szörp és helyi termékek (pl. idénygyümölcs, lekváros és zsíros kenyér, pogácsa stb.)
18.00 - Folyamatos beérkezés az éjszakai táborhelyre, Tiszakécskére. Ingyenesen bérelhető sátor, hálózsák, polifoam átvétele.
Helyi termék vacsora 19 órától folyamatosan max. 22 óráig, annak megfelelően, ahogy a résztvevők beérkeznek a táborhelyre.
Zuhanyozási lehetőség.
Fürdőzésre a gyógymedencékben 23 óráig lesz lehetőség.
23.00 - Csendespihenő
Szombat  
8.00 – 18.00 Sátorbontás. Csapatnévvel ellátott sátrak, hálózsákok, polifoam leadása. Indulás Tiszakécskéről. A csapatok kerékpárral haladnak az útvonaltervnek megfelelően, a nap során feladat helyeket érintenek, ahol a sportos, helyi termékekkel kapcsolatos vagy fenntarthatósági feladatok várnak a résztvevőkre (feladatleírás a honlapon www.tiszavolgy.hu)
A feladat helyszíneken frissítési lehetőség áll rendelkezésre: csapvíz vagy tea vagy szörp és helyi termékek (pl. idény gyümölcs, lekváros és zsíros kenyér, pogácsa stb.)
18.00 - Folyamatos beérkezés az éjszakai táborhelyre, Mindszentre a Tisza parti kempingbe. A sátrak, polifoam, hálózsák átvétele.
Helyi termék vacsora 19 órától folyamatosan max. 22 óráig, annak megfelelően, ahogy a résztvevők beérkeznek a táborhelyre.
Zuhanyozási lehetőség.
22.00 - Csendespihenő
Vasárnap  
8.00 – 14.00 Sátorbontás. Sátrak, hálózsákok, polifoam leadása.
Indulás Mindszentről. A csapatok kerékpárral haladnak az útvonaltervnek megfelelően, a nap során feladat helyeket érintenek, ahol a sportos, helyi termékekkel kapcsolatos vagy fenntarthatósági feladatok várnak a résztvevőkre (feladatleírás a honlapon www.tiszavolgy.hu)
A feladat helyszíneken frissítési lehetőség áll rendelkezésre: csapvíz vagy tea vagy szörp és helyi termékek (pl. idénygyümölcs, lekváros és zsíros kenyér, pogácsa stb.)
14.00 – 15.00 Résztvevők beérkezése rendezvény célállomására, Hódmezővásárhelyre.
15.00 – 16.00 A program ünnepélyes zárása, ajándékok, oklevelek átadása.